Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Οργισμένη αντίδραση Κιλτίδη

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται ως φαρσοκωμωδία ένα κρυφτούλι απόκρυψης συμβάματος στο 2ο Λύκειο της πόλης του Κιλκίς. Μαθητές ανάρτησαν πανό, που αναγραφόταν η Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Κάποιοι εκπαιδευτικοί προέβησαν σε ασχήμιες και εκφοβισμούς. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπεύθυνες και διασταυρωμένες πληροφορίες. Η Πατρίδα πορεύεται πλέον σε μονοπάτια σκοτεινά.

Εδώ, στο Κιλκίς χύθηκε αναλογικά το περισσότερο αίμα και για την απελευθέρωση και για τη υπεράσπιση της Μακεδονίας μας. Οι γονείς μας τίμησαν την Μακεδονική γη που τους παρεδόθη, με μόχθο, ξενιτιά και ορφάνια. 

Εδώ μιλάει από τα έγκατά της η φωνή των Μακεδόνων και αχνίζει το αίμα των Κρητών, Μανιατών και Κυπρίων Ελλήνων που μας την παρέδωσαν ελεύθερη. 

Δεν θα γίνουμε άτιμοι, επειδή τυχαίοι και καρεκλοκένταυροι θεσιθήρες πολιτικοί υπέγραψαν την ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών. Είμαστε αποφασισμένοι να μη δεχτούμε εφιάλτες. 

Ο διχασμός είναι κατάρα, αλλά η προδοσία του αίματος είναι ξεπεσμός. Θα υπερασπισθούμε την Μακεδονία, ως την ψυχή και το είναι μας, αλλά και τους νέους που φέρουν το αίμα των θυσιασθέντων προγόνων τους. 

Καλώ εκπαιδευτικούς και γονείς να σηκωθούμε όρθιοι, σ' αυτόν τον δρόμο που έδειξαν αμούστακα παιδιά. 

Ως εδώ και μη παρέκει. 

Η Μακεδονία είναι ταυτόσημη με την Ελλάδα. 

Κάτω τα χέρια από τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.