Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων: ΑΙΑΣ Κιλκίς - ΑΤΛΑΣ Κιλκίς 3:0

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Έσπασε το ρόδι η ομάδα Παγκορασίδων του Αίαντα με εύκολη νίκη 3-0 σετ επί του συμπολίτη Άτλαντα. Η ομάδα του Αίαντα που αποτελεί τη νέα φουρνιά Παγκορασίδων ήταν φανερά ανώτερη με καλή υποδοχή και εντυπωσιακά τελειώματα και κέρδισε εύκολα το 1ο σετ με σκορ 25-10.

Στο 2ο σετ υπέπεσε σε σωρεία λαθών και σε συνδυασμό με την έλλειψη αγωνιστικής απειρίας πολλών αθλητριών τις κατέβαλε το "άγχος της νίκης" με αποτέλεσμα να γίνει ντέρμπι και τελικό σκορ 25-22 υπέρ του Αίαντα. Το 3ο σετ ήταν ένας μονόλογος με τελικό σκορ 25-8.

Την ευκαιρία να λάβουν το βάπτισμα του πυρός είχαν οι αθλήτριες Παπαδοπούλου Μαρία και Χαρτοματσίδου Ανδρονίκη με την δεύτερη να κερδίζει και τους πρώτους της πόντους από το σερβίς.

Σύνθεση ομάδας: Τσιλιγκαρίδου Κ., Χαρτοματσίδου Αν., Καμπούρη Αν., Λυρτζή Μ., Χατζηπαραδείση Ε., Παπαδοπούλου Μ., Κολεσιώτου Σ., Χοροζίδου Αγ., Ποπονίδου Χ., Βαμβάκα Β.

(C) Σακαλάκη Τάνια

(T) Αβραμίδης Ανδρέας

Έφορος: Καμπούρης Σ.

Λίγες ώρες αργότερα, η ομάδα των νεανίδων πέρασε νικηφόρα από τα Γρεβενά με 3-0 σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Με αυτή τη νίκη ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του Πρωταθλήματος Νεανίδων όπου βρίσκει τον Αίαντα μόνο πρώτο με διαφορά 3 βαθμών να διατηρεί το απόλυτο με 7 νίκες και 21-0 σετ.

Το σερί νικών του συλλόγου συνέχισε η ομάδα Κορασίδων που κέρδισε την Κυριακή τον Ποσειδώνα Βέροιας με 0-3 σετ, επιτυγχάνοντας την 5η σερί νίκη και παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πιερικό Κατερίνης.

Εγγραφές/Πληροφορίες

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα υποδομών καθώς ο ΑΙΑΣ εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876

F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.