Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, με αφορμή την επικείμενη ψήφιση ενός ακόμη άδικου προϋπολογισμού, που θα βαθύνει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Ειδικότερα, στην προμετωπίδα του αγώνα της ΓΣΕΕ βρίσκονται τα ζητήματα της επαναφοράς του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751€, της μη περικοπής των συντάξεων, όπως και όλων των κοινωνικών μέτρων των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στις 28 Νοεμβρίου να συμπορευτούμε απέναντι στις πολιτικές που ισοπεδώνουν κοινωνία και οικονομία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.