Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills Bodybalance 78

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release 78) του BODYBALANCE.

Το BODYBALANCE είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την YOGA, το Tai Chi και την μέθοδο Pilates. Μετά την ολοκλήρωση μίας διδακτικής, ώρας νιώθετε δυνατοί, ήρεμοι και την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν μακρύνει.

Αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα προσεκτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής, διάρκειας μίας ώρας, που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα BODYBALANCE με νέα μουσική και διαφορετική χορογραφία.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ BODYBALANCE;
Αυξάνει την ευλυγισία και το εύρος κίνησης των αρθρώσεων

Δυναμώνει τους μύες του πυρήνα

Μειώνει το στρες

Δίνει μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας

Αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντιληπτική ικανότητα μέσω της ελεγχόμενης αναπνοής

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου στην αίθουσα Fitness Training Hall την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 στις 20:00-21:00 για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 23410-20450.

Η είσοδος είναι ‘’ελεύθερη’’ για μέλη και μη του γυμναστηρίου
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills Bodybalance instructor.

Συμμετέχει η Φιλιώ Ορμανίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.