Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Kinesis-Gym Kilkis: Ομαδικά προγράμματα άθλησης σεζόν 2018-19

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο Kinesis-Gym, γεμάτη καινοτόμες ιδέες και ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στο χώρο του Fitness.  Συνολικά προσφέρουμε 35 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα άθλησης για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλουμένων.

Νέα προγράμματα όπως το LesMills tone και το H.I.I.T. (High Intensity Interval Training) έρχονται να πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον πλούσιο πρόγραμμα.
Tα ομαδικά μας προγράμματα καλύπτουν 65 ώρες την εβδομάδα και πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Επίσης, οι 3 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων (Fitness Training Hall, Cross Training Hall, Indoor Cycling Hall) είναι εξοπλισμένες με ειδικό παρκέ, ηχοσυστήματα και κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

Για άλλη μια χρονιά το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας καλύπτει και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των μελών (08:30 -23:00 καθημερινά & Σάββατο 12:00- 20:00). Όπως επίσης και η συνεχόμενη λειτουργία του πλην κάποιων επίσημων αργιών.

Αυτό το χειμώνα η ομάδα έμπειρων γυμναστών-προπονητών στην διάθεση σας, ελάτε και εσείς στην πιο όμορφη παρέα Fitness της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.