Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

H Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» ήρθε…ΚΙΛΚΙΣ (Video, φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Ομάδα της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» επισκέφτηκε το Σάββατο 6 Οκτώβρη 2018 την πόλη του Κιλκίς, όπου πραγματοποίησε εκδήλωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενόψει του μήνα Οκτώβρη ο οποίος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μήνας κατά του καρκίνου του μαστού.


Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης όπου διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής ενημέρωνε με φυλλάδια για την πρόληψη, ενώ αμέσως μετά ακολουθούσε δωρεάν ψηλάφηση από τους έμπειρους χειρουργούς του Τμήματος Μαστού Γεώργιο Συμπιλίδη, Σοφία Τριανταφυλλίδου, Δημήτριο Ζούζουλα και Νικόλ Μασουρίδη, τόσο σε διαμορφωμένο χώρο της πλατείας καθώς και στα γραφεία του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» που απέχουν 20μ. από την πλατεία.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, όπου ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης ως οικοδεσπότης, προλόγισε τον γιατρό Γιώργο Συμπιλίδη, πρώην Διευθυντή στο ΑΝΘ Θεαγένειο, ενώ πρωτύτερα απευθυνόμενος στον Γιώργο Φραγγίδη, γυναικολόγο-μαιευτήρα, Πρόεδρο της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» και συντονιστή της εκδήλωσης, τόνισε ότι το Κιλκίς είναι περήφανο που κιλκισιώτες επιστήμονες κοσμούν τόσο με τις ιατρικές τους γνώσεις και εμπειρίες, όσο και με τις άριστες διοικητικές τους ικανότητες την Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», στην οποία εκτός από το γυναικολογικό – μαιευτικό τμήμα λειτουργούν και άλλα τμήματα όπως του μαστού, επικεφαλής του οποίου είναι ο εκ Ευκαρπίας Κιλκίς καταγόμενος Γιώργος Συμπιλίδης.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Συμπιλίδης επικεντρώθηκε στο «κομμάτι» της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, με την οποία μπορεί να υπάρχει μέχρι και πλήρης ίαση στη γυναίκα. Ολοκληρώντας την ομιλία του, δεν έκρυψε την αγάπη του για το Κιλκίς, το οποίο δεν έχει βγάλει στιγμή από την καρδιά του και για το οποίο έχει πάντα κατά νου να επιστρέψει και να το υπηρετήσει έτσι όπως εκείνος οραματίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ημέρας εξετάστηκαν δωρεάν 130 γυναίκες, ενώ αμέσως μετά την ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Φραγγίδη πόσες από τις εξεταζόμενες γυναίκες μπορούν να κάνουν δωρεάν μαστογραφία στην Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ».

Συνεργάτες στην εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ήταν τόσο ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας όσο και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ενώ η αιγίδα ήταν του Δήμου Κιλκίς, ο οποίος φροντίζει πάντα για το συμφέρον των δημοτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.