Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Με αργυρό μετάλλιο γύρισε ο Άθλος Κιλκίς από το G1 πρωτάθλημα Tae Kwon Do της Αθήνας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2015 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.


Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο την W.T.F. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής και επιπέδου. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα από την Ευρώπη. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Νικολαΐδης Γιώργος στην κατηγορία των +65 Παίδων όπου μετά από τέσσερις σκληρούς αγώνες κατάφερε να δείξει για άλλη μια φορά την υψηλή αγωνιστική του κατάσταση κατακτώντας την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο χάνοντας το χρυσό στις λεπτομέρειες.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος με το θετικό αποτέλεσμα. Σε αγώνες τέτοιου επίπεδου η ήττα στον τελικό δεν είναι αποτέλεσμα που σε στεναχωρεί αλλά σου δίνει χαρά που έφτασες ως εδώ. Ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είναι ανάλογου του επίπεδου και των εμπειριών του
 αθλητή. Συγχαρητήρια λοιπόν στον αθλητή μας για την επιτυχία του αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.