Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Αξιούπολη: Ημερίδα για τους νέους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης νομού Κιλκίς
Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δημαρχείου της Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Ενημέρωσης των Νέων Κανονισμών υπό την αιγίδα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 


Με την άψογη και ζεστή φιλοξενία του Προέδρου κ. Πλούταρχου Ελευθεριάδη και όλων των Μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης νομού Κιλκίς, ο Εθνικός Καθηγητής (Διεθνής Κομισάριος) και Μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Τανατζής Γεώργιος ενημέρωσε για τις αλλαγές των Κανονισμών και εξήγησε την κάθε ερώτηση και απορία των Διαιτητών & Κριτών της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των εκπροσώπων των Σωματείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι κ.κ. Ελευθεριάδης Παντελής (Ειδικός Γραμματέας της ΟΔΚΕ- Καθηγητής διαιτησίας), ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Καλότσης Αθανάσιος, ο κ. Πόδας Δημήτριος επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Κ.Μ., η πρόεδρος των Κριτών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κική Καραγιαννίδου και ο κ. Γκαντίδης Χρήστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.