Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στο Ίσωμα για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης


Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 παρέστη στην εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ίσωμα Κιλκίς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ισώματος «Καπετάν Ράμναλης».

Στο Ίσωμα (Ράμνα), ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Μακεδονομάχου Καπετάν Ιωάννη Ράμναλη, που καταγόταν από την Ράμνα, το σημερινό Ισωμα.

Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έλαβε χώρα επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε ομιλία από τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Νατσιό.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δ.Κυριακίδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ημέρα μνήμης για τον Μακεδονικό Αγώνα αποτελεί για όλους τους Έλληνες μια ξεχωριστή Ημέρα καθώς τιμάται η θυσία όλων όσων, αψηφώντας τη ζωή τους έδωσαν τα πάντα, προκειμένου τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας, να ελευθερωθούν και να προσαρτηθούν εκεί όπου πραγματικά ανήκουν, στην Ελλάδα. Και με διαρκή αγώνα κατάφεραν να αποτινάξουν τον βουλγαρικό επεκτατισμό διώχνοντας τους κομιτατζήδες, οι οποίοι εποφθαλμιούσαν την Ελληνική γη.

Ο κ. Κυριακίδης αποτίοντας φόρο τιμής τόνισε επίσης ότι η θυσία των Ελλήνων Μακεδονομάχων αποτελεί για όλους μας πηγή έμπνευσης και οδηγό μας σήμερα και ιδιαίτερα τούτες τις μέρες που κάποιοι ελαφρά τη καρδία προσπαθούν να παραχωρήσουν την ψυχή του Ελληνισμού την Μακεδονία δίνοντας γλώσσα και ιθαγένεια.

Εξέφρασε δε τα συγχαρητήρια του στον πολιτιστικό σύλλογο Ισώματος που με την καθ’ έτους διοργάνωση της εκδήλωσης τιμά και δεν ξεχνά την Ιστορία μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.