Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κυριακίδη για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
"Πολίτες του Κιλκίς, Συμπατριώτες μου,
Η επιθυμία της άδολης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μου και της προσπάθειας για την υλοποίηση κάθε ενέργειας και δράσης, που ως στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο του γενέθλιου τόπου μου, με ώθησαν και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέλθω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επί οκτώ συναπτά έτη έως σήμερα, η αγάπη και αποδοχή των ιδεών και των απόψεων μου από τους συμπατριώτες μου για τον ακριτικό και ευλογημένο τόπο μας, μου έχουν δώσει την ευκαιρία – και είναι τιμή μου – να υπηρετήσω και να αγωνισθώ για τους ανθρώπους αυτούς με όλες μου τις δυνάμεις.

Mε την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την τριβή μου σε θέματα αυτοδιοίκησης έχω αποκρυσταλλώσει πλέον μια συνολική εικόνα σε ότι αφορά τον Δήμο Κιλκίς και τα φλέγοντα ζητήματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε, Δημοτική Αρχή και δημότες του Κιλκίς. Ζητήματα και προβλήματα που δεν μπορούν να παραμένουν άλυτα. 

Η πρωτοβουλία μου να θέσω την υποψηφιότητά μου ενώπιον της κρίσης σας, συνιστά συνάμα και προσωπικό μου στοίχημα για την υπέρβαση των προβλημάτων, την επούλωση των πληγών του τόπου μας , την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου, την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου άσκησης αυτοδιοικητικής εξουσίας που θα βασίζεται στη συνεργασία, στην ενότητα και την αποτελεσματικότητα.

Πιστοί στις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και με μπροστάρη τον Πολίτη οι τοπικές κοινωνίες εν καιρώ κρίσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να διασφαλίσουν τον νέο τρόπο άσκησης πολιτικής. Να αναλάβουν επιτέλους την ιστορική ευθύνη που έχουν εκπληρώνοντας και υλοποιώντας όλες εκείνες τις αναγκαίες διαδικασίες που θα φέρουν στο επίκεντρο την ελληνική τοπική κοινωνία.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και επιζητούν εναγωνίως την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή μας. Το Κιλκίς και οι οικισμοί του περιμένουν από εμάς. Αναζητούν να αναλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την πρωτοβουλία για να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις μας, πολλαπλασιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αγαπημένου τόπου μας.

Στην προσπάθεια αυτή μας οδηγεί και μας κατευθύνει το τρίπτυχο: ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν νοείται να μείνει εκτός. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Όλες οι υγιείς δυνάμεις είναι απαραίτητες να συμμετάσχουν στον καλό αγώνα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Δήμου Κιλκίς.

Με εξωστρέφεια και δίνοντας προτεραιότητα στα εργαλεία που μας παρέχει η εποχή μας, ξεκινούμε ως νέοι άνθρωποι να εκμεταλλευθούμε όλα όσα μας ΕΝΩΝΟΥΝ και να ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ νέους ορίζοντες, νέους δρόμους για την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Κιλκίς και των Οικισμών του.

Προσδοκούμε και αναζητούμε τη στήριξη από κάθε πολιτικό φορέα, από κάθε συλλογικό οργανισμό, από κάθε πολίτη που ενστερνίζεται τις αρχές της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνουμε.

Με πίστη στις δυνατότητες των πολιτών του Δήμου Κιλκίς και ιδιαίτερα των νέων, με γνώση και εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με τα κοινά και με αστείρευτη διάθεση προσφοράς είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε να συστρατευθούμε όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων και προελεύσεων, σε μια προσπάθεια, ισόρροπης ανάπτυξης, προοπτικής και ευημερούσας κοινωνίας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εργαστήκαμε, ζούμε και πάνω απ΄όλα αγαπάμε.

Στην πρωτοβουλία μου αυτή σας καλώ όλους να στηρίξετε και να ενδυναμώσετε την υποψηφιότητα μου για το δημαρχιακό θώκο καθώς και των συνεργατών μου στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, τους οποίους θα σας παρουσιάσω το επόμενο διάστημα.

Με τη δύναμη του Θεού και την στήριξη των Κιλκισιωτών, η πορεία μας στο Δήμο Κιλκίς ως η ΝΕΑ δημοτική αρχή ξεκίνησε.

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,

Γιατί το ΚΙΛΚΙΣ αξίζει τα πάντα

Και δεν μπορεί να περιμένει πάντα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.