Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε αγωνιστικό σεμινάριο στην Προσοτσάνης Δράμας

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Προπονητική και αγωνιστικό σεμινάριο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης Δράμας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2018.

Τη διοργάνωση τίμησαν και στήριξαν 13 σύλλογοι με αθλητές-ριες με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι υψηλού επιπέδου. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η βελτίωση αγωνιστικά όλων των αθλητών-ριών με όποιο επίπεδο. Το πρόγραμμα ήταν με την πρωινή προπόνηση τακτική-τεχνική επεξήγηση και εφαρμογή τεχνικών στο θώρακα, και η απογευματινή είχε Kyorugi (sparring) και χρυσό πόντο στην περίπτωση ισοπαλίας.

Όλο το πρόγραμμα ανέλαβε με μεγάλη ευθύνη και σοβαρότητα ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το Ιράν Masoud Hajizavareh.

Ήταν πολύ καλή και σημαντική αυτή η προσπάθεια ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σε αυτό το σεμινάριο συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητές: Δανιηλίδη Χαράλαμπο, Κουτσό Αριστείδη, Δαδούπη Φώτιο, Παπουτσή Αθανάσιο, Κεμεντσετσίδη Παναγιώτη, Λουκοβίτη Δημήτριο, Χατζή Αρσένιο.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για την άψογη παρουσία ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.