Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Πετυχημένο το φεστιβάλ αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και πάλι το φεστιβάλ αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών στο Κιλκίς με διοργανωτή το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς και την στήριξη των ομοσπονδιών ΕΟΠΤ  Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών), ΕΟΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Victoria στις 7 Οκτωβρίου με την τεχνική υποστήριξη του Kinesis Fight Club. Συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα, όπως από Διδυμότειχο Αλεξανδρούπολη, Λαμία, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα και πολλά αλλά μέρη.

Παρουσιάστηκε το νέο άθλημα της τοιχοσφαίρισης από τον υπεύθυνο Ιωάννη Μπαχά και δόθηκαν τα επίσημα έγγραφα από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας Δημήτρη Γραμματικόπουλο για την ένταξη του αθλήματος ως κλάδος άθλησης.

Παράλληλα έγινε απονομή στον πρόεδρο της ΕΟΠΤ Θωμά Σμιάρη από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γεωργαντά.

Η εκδήλωση έκλεισε με βραδιά επιλέκτων, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου αθλητών, παρουσιάζοντας το ΜΜΑ, Kick Boxing, Kyodokyokushin Karate και Brazilian Jiu Jitsu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.