Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Συλλυπητήρια Συλλόγου Καρκινοπαθών για τον θάνατο της Κούλας Σαγματοπούλου

Ανακοίνωση συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
"Μαχήτρια ενάντια στον καρκίνο του μαστού με πίστη, θάρρος και περίσσια τόλμη υπήρξε η Κούλα Σαγματοπούλου. Μία δραστήρια και κοινωνικότατη γυναίκα, με αξιοζήλευτο δυναμισμό, με καθαρές και ξάστερες ιδέες που τις εξέφραζε τόσο στον επαγγελματικό της χώρο, καθώς διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου PALSO Kέντρων Ξένων Γλωσσών νομού Κιλκίς, όσο και στην τοπική κοινωνία της Παιονίας και δη του Πολυκάστρου όπου διέμενε.
Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» από την Πέμπτη 11 Οκτώβρη 2018 στερείται ένα ενεργότατο και δραστηριότατο μέλος του, μία πραγματική νικήτρια του καρκίνου, η οποία δεν τον φοβήθηκε αλλά τον κοίταξε κατάματα αντιμετωπίζοντάς τον με μια υποδειγματική αξιοπρέπεια, «σπάζοντας» κάθε ταμπού και μιζέρια.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

Κούλα θα μας λείψεις ειλικρινά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.