Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Νέα πρόσωπα στον αυτοδιοικητικό στίβο του δήμου Κιλκίς

Στις 26 Μαΐου 2019, μαζί με τις ευρωεκλογές, θα διεξαχθούν οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές με «Κλεισθένη», και ήδη για κάποιους η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ονόματα ακούγονται πολλά. Το σίγουρο είναι όσο περνούν οι ημέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Οι θέσεις στα ψηφοδέλτια σιγά σιγά κλείνουν και το στοίχημα για τους επικεφαλής των συνδυασμών είναι να κατεβάσουν σε αυτές στις εκλογές υποψηφίους, με ενεργό συμμετοχή και παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με ιδέες, από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, προκειμένου να… αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων να προσέλθουν στις κάλπες.

Κάποια πρόσωπα που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές και δηλώνουν έτοιμοι να κατέλθουν στον αυτοδιοικητικό στίβο, είναι και η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, δικηγόρος και Υπεύθυνη νομικός του Γραφείου Κτηματογράφησης Γουμένισσας, ο Θανάσης Βουλγαράκης, στέλεχος του ΟΑΕΕ και o Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος, απόφοιτος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Στέλεχος του ΚΕ.ΑΣ.Μ. Θεσσαλονίκης, Μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Όλοι τους δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους, με συγκροτημένες απόψεις και πιστεύω, άφθαρτοι, με όνειρα για τον τόπο τους και πάνω από όλα ορεξάτοι για δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.