Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Κιλκίς: Έκτακτη σύσκεψη του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Φωτογραφία αρχείου
Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Περικλής Κολότσιος» της Π.Ε. Κιλκίς ύστερα από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. καθώς και του σχετικού χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. .

Στη συνεδρίαση, στην οποία προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργίδης Ανδρέας, μετείχαν ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Χαραλαμπίδης Δημήτριος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς κ. Τσάγκαλος Κωνσταντίνος, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς κ. Πολιτίδης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας κ. Μποσμαλής Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Παμποράκης Γεώργιος, η εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς κα Κατικαρίδου Βασιλική, οι εκπρόσωποι του Δασαρχείου Κιλκίς κ. Ρακιτζόπουλος Χρήστος και κ. Κωνσταντινίδης Βλαδίμηρος, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Κιλκίς κ. Γουζούνης Ευάγγελος, η προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κιλκίς κα Κραβαρίτου Χρυσούλα και ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς κ. Γρηγοριάδης Νικόλαος.

Κατά τη σύσκεψη έγινε καταγραφή της ετοιμότητας των μηχανημάτων των μέσων καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού που διαθέτει κάθε φορέας και δόθηκαν οι οδηγίες για άμεση δράση σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, τονίσθηκε η σημασία της συνεχούς επαγρύπνησης των φορέων για όλο το διάστημα που ισχύει το έκτακτο δελτίο καιρού για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στον τομέα της έγκυρης και έγκαιρης πρόληψης και άμεσης ειδοποίησης των αρμόδιων φορέων σε περίπτωση συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.