Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

"Η ΝΔ φιλοξενεί στα σπλάχνα της, στελέχη και φίλους που έχουν διαφορετική άποψη"

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
"Με αφορμή πληροφορίες και δημοσιεύματα που αφορούν την ΝΔ σε τοπικό επίπεδο και οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την ΝΟΔΕ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΝΔ ως ο μεγαλύτερος και ισχυρός πολιτικός οργανισμός της χώρας στην πάροδο των ετών όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα αποτελεί έναν χώρο που στα σπλάχνα του φιλοξενεί πάρα πολλούς πολίτες και στελέχη με διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό καθώς όλοι οι άνθρωποι αλίμονο αν ήταν ίδιοι.

Όλοι όμως ανήκουν και κατατάσσουν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ευθύνης και της προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου ενστερνίζονται πλήρως τις βασικές ιδεολογικές της καταβολές που από την 4η Οκτωβρίου 1974 έως και σήμερα παραμένουν αναλλοίωτες και επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.

Έτσι λοιπόν όπως είναι αυτονόητο και σε επίπεδο τοπικό το κόμμα της ΝΔ έχει την τιμή να φιλοξενεί στελέχη και φίλους που έχουν διαφορετική άποψη (πράγμα απολύτως δημοκρατικό και σωστό) και που ουδόλως κάνουν κακό καθώς η πολυσυλλεκτικότητα και η άλλη προσέγγιση σε κάθε θέμα από πλευράς του καθενός ξεχωριστά δεν αποτελεί κανένα μεμπτό σημείο.

Ίσα ίσα το αντίθετο μάλιστα αφού επί της ουσίας η διαφορά σε ένα θέμα είναι υγιές στοιχείο όταν στο σύνολο των βασικών ιδεολογικών αξόνων που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι απόψεις όλων συντείνουν.

Προσωπικά ο καθείς μπορεί και πρέπει να έχει την δική του γνώμη. Η Δημοκρατία άλλωστε αυτό επιτάσσει. Όλοι όμως κάτω από την ''ομπρέλα'' της ΝΔ έχουμε μόνο έναν στόχο και προς την κατεύθυνση αυτή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε για την απαλλαγή της χώρας από τα δεινά που έχει σωρεύσει στην Πατρίδα μας η θεατρική επιθεώρηση κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ των Τσίπρα - Καμμένου.

Πιστοί στα λόγια του εκ των κορυφαίων του Διαφωτισμού Βολταίρου που σωστά έλεγε: δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες αλλά θα υπερασπίζομαι και με την ζωή μου ακόμη ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.