Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Συλλυπητήριο μήνυμα Γ. Γεωργαντά για τον θάνατο του Σοφοκλή Μουλλά

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς
«Ο Σοφοκλής Μουλλάς αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια έναν ακάματο εργάτη των αγροτικών ζητημάτων μέσα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς την οποία υπηρέτησε συνεχόμενα ως Πρόεδρος. Η γνώση του και η εμπειρία του επί των ζητημάτων αυτών, τον καθιέρωσε ως ένα στέλεχος πανελλήνιας εμβέλειας.

Με αντίστοιχο ζήλο και εργατικότητα καθιερώθηκε και στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία επίσης υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Η συνολική του προσφορά έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των Κιλκισιωτών και αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Αιωνία η μνήμη του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.