Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το βιβλιοπωλείο “ΣΥΜΜΕΤΡΟ”

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στο βιβλιοπωλείο “ΣΥΜΜΕΤΡΟ” και τους ανθρώπους του, Παναγιώτη Καραγιαννίδη και Μαρία Συγγουρίδου, για την αμέριστη στήριξη τους στην εκτύπωση των αφισών των καλλιτεχνικών τμημάτων και δραστηριοτήτων της Τέχνης. Αγόγγυστα και πάντα πρόθυμα στέκονται δίπλα στην Τέχνη και τις ανάγκες της, ευγενικοί πομποί πολιτιστικής ανάσας,

Η θετική τους διάθεση και προσφορά, μας δυναμώνει και δημιουργεί την πεποίθηση ότι θα τύχει συνέχειας η συνεργασία μας, μέσα από την κοινή μας άποψη ότι ο πολιτισμός είναι καθημερινή κατάκτηση και αποτελεί μέγιστη παραγωγική επένδυση πολλαπλής σημασίας.

Η άμεση ανταπόκριση τους σχετικά με τις ανάγκες της Τέχνης αναδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία και δημιουργεί αίσθημα αισιοδοξίας για τις μέρες που έρχονται και κουβαλούν περισσότερο φως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.