Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Αγιασμός των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''Οι Παίονες''

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''Οι Παίονες''
Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέσθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η πολιτιστική δράση του Συλλόγου.

Το Ιερό μυστήριο τέλεσε ο αιδεσιμότατος πατέρας Συμεών Σταμάτης, ο οποίος με τις ευλογίες της εκκλησίας κήρυξε την έναρξη των μαθημάτων όλων των τμημάτων. 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, μίλησε για τις προσεχείς δράσεις και ευχαρίστησε όλου τους χορηγούς, το κέτεριγκ Ζάικος, τον κ.Αγγέλου Ευάγγελο, τον κ Στάυρο Καραφύλτση, την Φωτογράφο κ. Ευγενία Μέρμηγκα και τις κυρίες του Συλλόγου κ. Μενελάου Ελισάβετ, την κ. Σιώτα Αικατερίνη και την κ. Πίψου Γαρυφαλλιά που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο μας.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και ανταλλαγές ευχών μεταξύ μαθητών και διοίκησης. 

Στην τελετή παραβρέθηκε ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος, η επίτιμη πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελισάβετ Ίντου, μέλη και φίλοι του σωματείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.