Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (9/10/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής του 1ου ομίλου. Αυτή τη φορά με τον Ορφέα Ξάνθης σε εκτός έδρας παιχνίδι. 

Η ομάδα του Αλεξάνδρου ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό της και απείλησε δυο φορές με τον Φουρτζίου στο 11’ και 28’, ο οποίος αστόχησε από ευνοϊκή θέση. 

Από το σημείο εκείνο ο Ορφέας ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 38’ στην πρώτη απειλή του στην εστία του Αθανασίου άνοιξε το σκορ , όταν από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά η μπάλα μετά από καραμπόλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Μετά το 60’ ο Αλέξανδρος έγινε πιο απειλητικός και στο 69’ μετά από καταπληκτική πάσα του Αηδονίδη, ο Τσολακίδης επικράτησε κατά κράτος του προσωπικού του αντιπάλου στην ταχύτητα, οδήγησε την μπάλα διαγώνια της περιοχής σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα τον οποίο και πλάσαρε στην αριστερή του γωνία σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στην κατηγορία, αλλά και του Αλέξανδρου. 

Στο 78’, ο Αθανασίου έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ των γηπεδούχων και κράτησε τον βαθμό ενώ στο 88’ ο Σερταρίδης είχε την ευκαιρία να δώσει το τρίποντο όταν καθυστέρησε να πλασάρει μέσα από την περιοχή και έχασε την μπάλα. 

Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν για τον Αλέξανδρο οι Τζεβελέκης και Παπαδόπουλος Σ. ενώ ο διαιτητής του αγώνα αρνήθηκε πέναλτι στο 90+ σε τράβηγμα του Αγαθαγγελίδη. 

Σύνθεση: Αθανασίου , Μπουλγουρίδης , Παπαδόπουλος Κ, (46’ Σερταρίδης), Κώτσιας , Τερζής , Παπαδόπουλος Σ, Φουρτζίου (67’ Αηδονίδης), Τσολακίδης , Τζεβελέκης, (59’ Αγαθαγγελίδης), Προβατίδης, Βασιλειάδης ( 85’ Τσαταλμπασίδης).

Επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 16:00 μμ. στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον ΠΑΟ Κοσμίου. 

Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου 

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πάϊκου Γουμένισσας. Για τις Ακαδημίες του Αλέξανδρου συμμετείχαν τρία τμήματα, το Κ 12 «Ίντερ» των κ.κ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη , Κ10 «Μάντσεστερ» του κ. Κώστα Ντουντούκη, Κ8 «Μπάρτσα» του κ. Κώστα Τσακιρίδη. Σ

Στο τουρνουά εκτός από την διοργανώτρια Ακαδημία του Πάϊκο Γουμένισσας και την Ακαδημία Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετείχαν οι : Εθνικός Αξιούπολης, της ΑΕΚ Καρυώτισσας , Ατρόμητος Π. Αγιονερίου και Απόλλων Ευρωπού. Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς σε όλες τις κατηγορίες κατάφερε να αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας την φίλαθλη εκτίμηση όλων.

Σάββατο πρωί με ποδοσφαιρική εξόρμηση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Κιλκίς 

Με τέσσερα τμήματα συμμετείχε η Κιλκισιώτικη Ακαδημία σε σειρά φιλικών παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη.
Με πολύ καλή εμφάνιση η Κ14 «Ρεάλ» του κ. Κώστα Ντουντούκη, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-0 επί της ..οικοδέσποινας Ακαδημίας που σημειωτέον ήταν η Πρωταθλήτρια ομάδα της περσινής περιόδου στο μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. 

Η Κ14 «Μίλαν» του κ. Γιάννη Ιασωνίδη, ηττήθηκε με σκορ 3-0. Στα φιλικά συμμετείχαν και η Κ12 «Ατλέτικο» του κ. Βασίλη Ορμανίδη και η Κ10 « Τσέλσι» του κ. Κώστα Ντουντούκη, αποδίδοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά στα παιχνίδια τους.

Τα παιχνίδια παρακολούθησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Νίκος Μούρος.

Έναρξη του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στο νομό Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νομού, όπου οι υπεύθυνοι προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν επιλέξει κατά το πρώτο camp επιλογής που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Οι επιλεγμένοι αθλητές θα ειδοποιηθούν εντός της εβδομάδας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς. Για το προσεχές Σάββατο το πρόγραμμα προπονήσεων είναι στις 16:00μμ για τους γεννηθέντες 2008-2009 και στις 17:30μμ για τους γεννηθέντες 2006-2007.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.