Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Για 6η φορά το 3ο γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί το πρόγραμμα Erasmus+

Ανακοίνωση 3ου γυμνασίου Κιλκίς 
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, έχοντας πραγματοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια δυο (2) προγράμματα Comenius και τρία (3) προγράμματα Erasmus+, το ένα (1) από τα οποία τρέχει για δεύτερη χρονιά φέτος, ανακοινώνει τη συμμετοχή του σε ένα (1) ακόμα πρόγραμμα Erasmus+ Key Action 2 για τη διετία 2018-2020 με συνεργαζόμενες χώρες του προγράμματος την Πολωνία, την Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Τουρκία και Ελλάδα με τίτλο: “Be the change you want to see” - Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις.


Το πρόγραμμα αφορά στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας μέσω ιστοριών. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τη χαρά που προσφέρει το διάβασμα ενός βιβλίου, ως έναν τρόπο βελτίωσης των βασικών δεξιοτήτων των μαθητών - γλώσσα, επικοινωνία, ερμηνεία, κριτική σκέψη και αναμένεται να βελτιώσουν την επικοινωνία, τις κοινωνικές δεξιότητες, να μάθουν για πρακτικές, έθιμα και συνήθειες άλλων χωρών, να αλλάξουν την οπτική τους στην μάθηση μιας ξένης γλώσσας και να αποκτήσουν περισσότερα κίνητρα. Γι’ αυτό, λοιπόν, οι μαθητές μας θα δράξουν την ευκαιρία για να γίνουν η αλλαγή που θέλουν να δουν.

Η πρώτη συνάντηση των συντονιστών για τον προγραμματισμό και τον καταμερισμό των εργασιών θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας όπου θα συμμετέχουν δυο (2) καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.