Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών στη Θεσσαλονίκη

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη το 21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών. 

Στους αγώνες, που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, 20 και 21 Οκτωβρίου, στο γήπεδο 5Χ5 του ΕΑΚ Μίκρας, θα συμμετάσχουν τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Πυρσός, οι οποίες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο που θα επιλέξει να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Το τουρνουά, που αποτελεί θεσμό για την πόλη, διοργανώνεται από την Αθλητική Ενωση Τυφλών «Πυρσός», με την ενίσχυση και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Εκτός από την ομάδα του Πυρσού στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος η Εθνική ομάδα της Ρωσίας, η Σαρλερουά του Βελγίου και το Μπρνο της Τσεχίας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί. Παράλληλα το Σάββατο, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης με τη συμμετοχή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΧΑΝΘ για ηλικίες κάτω των 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.