Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τε νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 17/10/2018

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
➤Ακόμη μια ισοπαλία, με σκορ 0-0, για τον Αλέξανδρο αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ Κόσμιου Κομοτηνής. Η Α' ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιούργησε πολλές φάσεις και είχε 18 τελικές αλλά σε καμία δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα. 

Ο Αλέξανδρος πίεσε σε όλο το πλάτος και μήκος του γηπέδου σε όλη την διάρκεια και έψαξε το γκολ και ο χορός των ευκαιριών ξεκίνησε στο 6’ όταν κεφάλια του Τζεβελέκη έφυγε ελάχιστα out από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 8’ ο Φουρτζίου έστειλε την μπάλα επίσης ελάχιστα out με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. 

Στο 23’ ο Τερζής δεν έβαλε την απαραίτητη δύναμη σε πλασέ από το ύψος της περιοχής τερματοφύλακα ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 27’ ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου Σ. να επιχειρήσει σουτ το οποίο σταμάτησε εκ νέου ο αντίπαλος goalkeeper. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζεβελέκης χάνει νεα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 48’ & 50’ ο Τσολακίδης χάνει δυο συνεχείς ευκαιρίες σε ισάριθμες ωραίες προσπάθειες. Στο 60’ μετά από στατική φάση ο Κώτσιας στέλνει ελάχιστα out μετά από πλασέ με το δεξί. 

Στο 60’ & 61’ , κεφάλια του Τζεβελέκη και προσπάθεια του Τσολακίδη αντίστοιχα αναχαιτίζονται από τον τερματοφύλακα. Στο 70’ ο Αγαθαγγελίδης χάνει την ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο εξωτερικό δίχτυ από τα πλαγια ενώ στο 75’ ο Inomaru D. μετά από ωραία ενέργεια στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. 

Στο 76’ δεξί κάθετο δοκάρι για τον Τσολακίδη μετά από πολύ ωραία ενέργεια από τον αριστερό διάδρομο και κίνηση στον άξονα. Στο 81’ νέα ευκαιρία για τον Αγαθαγγελίδη ενώ στο 88’ διπλή απόκρουση τερματοφύλακα & αμυντικών πάνω στην γραμμή τέρματος σε προσπάθεια του Σερταρίδη. Και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90’+ μετά από την μεγάλη δεκάλεπτη πίεση του Αλέξανδρου ο Αγαθαγγελίδης αστοχεί σε τετ-α-τετ. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα αρκέστηκε στην αμυντική λειτουργία και προσπάθησε στην αντεπίθεση και δημιούργησε δυο ευκαιρίες. Μια στο 24’ όταν σε σουτ μπλόκαρε ο Αθανασίου και στο 85’ κεφάλια out ψιλά από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ αποχώρησε τραυματίας ο Τζεβελέκης. 

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο την ερχόμενη Κυριακή στο γειτονικό Σιδηρόκαστρο με τον τοπικό Εθνικό. 

Σύνθεση: Αθανασίου , Μπουλγουρίδης, Παπαδόπουλος Κ (39’ Αηδονίδης), Κώτσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ (80’ Σερταρίδης), Βασιλειάδης, Φουρτζίου (68’ Inomaru), Τσολακίδης, Τζεβελέκης (65’ Αγαθαγγελίδης), Προβατίδης, Βασιλειάδης.

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, η Β΄Ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς επέστρεψε στις νίκες. Επικράτησε με 2-0 της Δόξας Καμπάνης σε εντός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς. 

Η νεανική ομάδα του Κιλκίς έδειξε από την αρχή την διάθεση της για το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το 2’ έκανε το 1-0 με τον Ρεμπετσιώτη όταν αυτός πλάσαρε στην δεξιά γωνία αφού προηγήθηκε πολύ όμορφη συνεργασία των Κερτούκα, Κωνσταντινίδη και Δημητριάδη. 

Σε όλη την διάρκεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο δημιουργώντας φάσεις και σε μια από αυτές ήρθε το 2-0 από τον Δημητριάδη όταν κρέμασε το αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ αφού προηγήθηκε πάσα από τα πλαγιά στην πλάτη των CB από τον Αλμπανίδη. 

Η ομάδα των Ελπίδων πίεζε σε όλη την διάρκεια τον αντίπαλο και έγινε πολύ απειλητική ειδικά μετά το 38’ όπου ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή. Δημιούργησε φάσεις και ευκαιρίες με τους Δημητριάδη στο 80’, Κατσάρα στο 85’ & Ζάλτο στο 88’ να χάνουν κλασικά τετ-α-τετ να διευρύνουν το σκορ. Χαρακτηριστικό το χαμένο πέναλτι του Κερτούκα στο 53’. 

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στην Αργυρούπολη με τον τοπικό Ηρακλή. 

Σύνθεση : Νικολαΐδης, Αλμπανίδης, Ρεμπετσιώτης, Τσαχουρίδης, Κερτούκα, Μαργαριτόπουλος(59’ Κατσάρας), Παπαναστασίου (43’ Ζαφειρόπουλος), Δημητριάδης (83’ Μπαλάσκας), Τζιάνας, Μαχμουτάι (82’ Ζάλτος)
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, η πρώτη προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών που οι υπεύθυνοι προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στο αντίστοιχο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ στο νομό Κιλκίς. Οι προπονήσεις έγιναν υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Γιάννη Αβραμίδη, ο οποίος είναι ο επικεφαλής των προπονητικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της Μαρίας Εξαδάκτυλου και Μαγδαληνής Τσουκαλά όπου ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με νίκη και μάλιστα εύκολη απέναντι στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις η Κ14 στο πρωτάθλημα της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο γήπεδο του Ατέρμωνα, το συγκρότημα των κ.κ. Κώστα Ντουντούκη και Νίκου Μούρου δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλλει από το ξεκίνημα του αγώνα το ρυθμό και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με άνετο σκορ 5-0 με σκορερς τους Ηρακλή Μακάριο και Γιώργο Σαββίδη που πέτυχαν από δυο γκολ και Μικέλ Τόλλα που πέτυχε ένα.

Στην επανάληψη μπορεί να έπεσε λίγο ο ρυθμός όμως το σκορ διευρύνθηκε με δύο πανέμορφα γκολ του Θέμη Σουλτανίδη ενώ το τελικό 8-0 πραγματοποιήθηκε με ωραίο πλασέ του Παύλου Παπαδόπουλου. Το επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου με την ομάδα της Διάπλασης.
Ολοκληρώθηκε η ετήσια φωτογράφιση της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018. Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, σε αντίθεση με παλαιότερες χρονιές όπου γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πολλά παιδικά χαμόγελα και ο καλός καιρός συνέβαλλαν στην επιτυχία της φωτογράφισης που χάρηκαν με την ψυχή τους μικροί και μεγάλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.