Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Έκθεση εικαστικών δημιουργών προς τιμή των 100 χρόνων του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ. Με την ευκαιρία αυτής της επετείου 53 σύγχρονοι Έλληνες εικαστικοί δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν στη δημόσια πρόσκληση της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για τη δημιουργία πρότυπων καλλιτεχνικών έργων με θέμα τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.


Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αποθήκη στρατού στην Α' Προβλήτα του Λιμανιού Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει από τις 15 Οκτώβρη έως τις 10 Νοέμβρη. Θα λειτουργεί Τρίτη- Κυριακή τις ώρες 5:30 μ.μ. με 9:00 μ.μ., και Δευτέρες για πρωινές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού για φορείς και σχολεία (email επικοινωνίας για ραντεβού: dprou@physics.auth.gr ).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 15 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ. και θα χαιρετήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού της Κ.Ε.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους καλλιτέχνες που στηρίζουν την έκθεση προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ τόσο με την παρουσίαση των έργων τους όσο και με την ανεκτίμητη βοήθειά τους στα πρακτικά ζητήματα της διοργάνωσης. Δίνουμε ξανά το ραντεβού μαζί τους στους πολύμορφους αγώνες για τον επαναστατικό μετασχηματισμό του κόσμου. 

Κι εδώ ένα μεγάλο μέρος ευθύνης αναλογεί και στους καλλιτέχνες, γιατί η αληθινή, μεγάλη τέχνη μπορεί να καλλιεργήσει στον άνθρωπο τη βαθύτερη συνείδηση της ανθρωπιάς του, της δύναμής του να υποτάξει τη φύση και την κοινωνία στις ανάγκες του, να κάνει τον άνθρωπο – δημιουργό της μοίρας του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.