Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Start Season Zumba Kids & Junior Party του Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids & junior
Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τμήματα Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 

Το ομαδικό μάθημα της Zumba είναι διαμορφωμένο ειδικά για τα παιδιά, ένα γεμάτο ενέργεια και γυμναστική, με ειδικά χορογραφημένες κινήσεις, πολλά παιχνίδια που τονώνουν το μυαλό και όλα αυτά με τις τελευταίες τάσεις στη μουσική, όπως hip-hop, reggaeton, cumbia, merengue, salsa, samba και bachata.

Το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα πρότυπα εκγύμνασης που επιβάλλονται για νεαρότερες ηλικίες.

Ο χορός, η γυμναστική και το παιχνίδι γίνονται ένα!!!

Τα οφέλη πολλαπλά:

✔Ανάπτυξη συνεργασίας
✔Αυτοεκτίμηση
✔Πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας
✔Τόνωση του μεταβολισμού
✔Βελτίωση του συντονισμού των κινήσεων
✔Ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωσης

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for junior έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την υγεία και την ευεξία σε σώμα και πνεύμα, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες έχει δημιουργήσει παιδικά τμήματα Zumba (Zumba junior & Zumba Kids) δίνοντας κίνητρο στα μικρά παιδιά να γυμναστούν διασκεδάζοντας.

Περιμένουμε όλους τους μικρούς/ες μας φίλες το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19:30 σε ένα μοναδικό πάρτι στο θεατράκι στο νέο πάρκο του κήπου, ένα πάρτι που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας μας για την σεζόν 2018-19 με μία εκ των κορυφαίων Zumba Instructor της Βόρειας Ελλάδας Χριστίνα Παπαδοπούλου (Christine Papado) και την δυναμική επιστροφή για μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις.

Πετυχαίνουμε σωματική και πνευματική υγεία κάνοντας μαθήματα Zumba.

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέλη και μη του γυμναστηρίου και των δομών μας.

*Υπεύθυνη προγράμματος: H Διεθνώς αναγνωρισμένη ZUMBA Instructor Χριστίνα Παπαδοπούλου (Cristine Papado).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.