Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχονται στη Θεσσαλονίκη οι Ladies Stars - Τουρνουά ποδοσφαίρου μόνο για κορίτσια

Στους ρυθμούς του γυναικείου ποδοσφαίρου θα κινηθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς θα φιλοξενήσει το 10o Πανελλήνιο Τουρνουά GOLDEN CUP – LADIES STARS που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ αποκλειστικά για τμήματα ποδοσφαίρου κοριτσιών.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο αθλητικό κέντρο AO ΛΕΟΝΤΕΣ και αφορά σε τμήματα υποδομής ΠΑΕ, καθώς κι επιλεγμένες Ακαδημίες για κορίτσια γεννημένα από το 2001 ως και το 2007.

Το 10ο GOLDEN CUP - LADIES STARS τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Το τουρνουά LADIES STARS ακολουθεί τις επιταγές των προγραμμάτων της UEFA και της Ε.Π.Ο. για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και αποτελεί το εφαλτήριο μιας σειράς αντίστοιχων διοργανώσεων που θα έχουν ως στόχο τη διάδοση του αθλήματος στα κορίτσια, την προώθηση των αξιών και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστριών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Με αφορμή το ποδοσφαιρικό ραντεβού (28-30/9) τμήματα υποδομής με κορίτσια γεννημένα από το 2001 (U17) ως και το 2007 (U14) αντιπροσωπεύοντας διαφορετικούς τόπους της Ελλάδας, θα ταξιδέψουν στη Νύφη του Βορρά, για να χαρούν το παιχνίδι και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Αν έχετε γυναικεία ομάδα, ελάτε να το ζήσουμε μαζί! Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τηλ. 6977856866 - 2310 810837 info@oaspe.org
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δώρα Ιωακειμίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.