Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Εγκαίνια παιδικού τμήματος στη Βιβλιοθήκη του Goethe-Institut Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Goethe-Institut Θεσσαλονίκης
Το Goethe-Institut Thessaloniki θέλοντας να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της παιδικής του βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με την ομάδα KIDOT, διοργανώτρια του μεγαλύτερου παιδικού φεστιβάλ στη Βόρεια Ελλάδα, σας προσκαλεί στην εκδήλωση εγκαινίων Κinder-thek. 


Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00 μια πληθώρα εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ψυχαγωγικών δράσεων θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στους χώρους της Βιβλιοθήκης του Goethe-Institut: 

• "Ζωγραφίζουμε τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ": Ετοιμαστείτε για το πιο χρωματιστό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών των αδελφών Γκριμ! 

• "Εικονογράφηση στο βιβλίο "Το τσίρκο της Ευρώπης": Οι μικροί μας φίλοι θα πειραματιστούν με τη ζωγραφική σε συνδυασμό με τη δημιουργική γραφή 

• "ΔιαSTEAMικές εξερευνήσεις!": Ελάτε να προγραμματίσουμε και να στείλουμε στο διάστημα έναν δορυφόρο 

• "Δράση στη βιβλιοθήκη": θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι 

• "Let's rock and roll!": Ένα rock 'n' roll party ξεκινάει από σήμερα να πάει στο χτες! Είστε έτοιμοι να το ζήσετε; 

* Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πόρτες της βιβλιοθήκης μας θα είναι ανοιχτές για όλους. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται ωστόσο προεγγραφή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/2D9eElm

 **Ο αριθμός συμμετεχόντων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Περισσότερες πληροφορίες: Goethe-Institut Θεσσαλονίκη Βασ. 'Ολγας 66 54014 Θεσσαλονίκη https://bit.ly/2iIx6qS bibliothek-thessaloniki@goethe.de +30 2310 889585 KIDOT: Facebook page: https://www.facebook.com/kidotfestival/ Instagram account: @kidot_festival Official website: www.kidotfestival.com Τηλ.: 2313 036 708 Email: info@kidotfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.