Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

"Κύριε Κώστα Κιλτίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς ευχαριστούν τον γιατρό, πρ. βουλευτή και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν πρόεδρο της Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Κιλτίδη για τη μεγάλη στήριξη που για 5η συνεχή χρονιά.


Παραλάβαμε πριν από λίγες ημέρες 200 κιβώτια βρεφικές πάνες, καθώς και 100 σετ γέννας για κάθε παιδί που γεννιέται για τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζονται από τον φορέα μας. 

Η συνεισφορά του Κώστα Κιλτίδη είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.

Σήμερα δημόσια πλέον θεωρώ ότι η 5η χρονιά δυναμικής στήριξής σας προς τον Φορέα μας, έπρεπε να φανεί δημόσια γιατί σε κάθε δυσκολία μας μας στήριζε ανώνυμα.

Οι κινήσεις αυτές πρέπει να αναδεικνύονται και να παραδειγματίζουν.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία πολιτικά. 

Οι άνθρωποι όσο ειναι στα φώτα μένουν στα λόγια, ενώ ο Κώστας παραμένει άνθρωπος είτε σε επίκαιρες θέσεις είτε πίσω από τη σκηνή.
<3 br="">


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.