Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες

Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της υπ’αριθμ. 5217/20-6-2018 Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης του Μέτρου 10.1.7 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή προσωρινού πίνακα και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018 ώστε οι υποψήφιοι της δράσης να ενημερωθούν σχετικά, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Εφόσον οι υποψήφιοι δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα της πρώτης αξιολόγησης και κατάταξης, όπως αυτά αποτυπώνονται στον προσωρινό πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω του ΠΣ της δράσης, ενδικοφανή προσφυγή κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 26/90/1999, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, δηλαδή από τη Δευτέρα 24/9/2018 μέχρι και την Παρασκευή 28/9/2018 στον προαναφερόμενο ιστότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350115.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.