Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ο Ηρακλής Χατζηκυριάκος

Υπογράφει ο Ηρακλής Χατζηκυριάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος 
δημοτικής παράταξης «Ελπίδα για το Κιλκίς» 

Αγαπητές οι φίλες-οι
Συνδημότισσες & Συνδημότες
Σε λίγους μήνες θα βρεθούμε όλοι μπροστά στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών. Των εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας.

Με γνώμονα ότι, παρά την κρίση του πολιτικού συστήματος, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, ερχόμενη σε άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της, προχωρήσαμε, με τους συνεργάτες μου, στην συγκρότηση μιας εντελώς νέας δημοτικής παράταξης, η οποία χωρίς ίχνος προκατάληψης ή στείρας κομματικής προσκόλλησης, θα διεκδικήσει την ανάληψη της δημοτικής αρχής, με ύψιστη προτεραιότητα την Ελπίδα και την Προοπτική για το αύριο.

Η νέα δημοτική παράταξη πλαισιώνεται από ανθρώπους, που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με πρωτοπόρα και νεανικήσκέψη, αλλά και από έμπειρους συνεργάτες με φρέσκες ιδέες, με όρεξη, ήθος και γνώσεις.

Η “Ελπίδα για το Κιλκίς ” είναι μια ομάδα ανθρώπων που ζουν στο Δήμο Κιλκίς , μια ομάδα ανθρώπων-φίλων ενεργών πολιτών, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και δογματισμούς, που απλώνει χέρια συνεργασίας σε όλους δημότες και κατοίκους αυτού του τόπου ώστε μαζί να συνδιαμορφώσουμε το Δήμο Κιλκίς που επιθυμούμε και μας αξίζει.

Μια ομάδα, που με όπλα τους τη γνώση – λύση των προβλημάτων του Δήμου και των Δημοτών, τη συλλογικότητα, την ειλικρίνεια, τηδημιουργικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τον τόπο μας ,αισιοδοξεί να μεγαλώσει και να συμπαρασύρει μαζί της όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, όλους τους ζωντανούς ανθρώπους που έχουν ως σημείο αναφοράς αυτό τον τόπο, που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, έζησαν ή ζουν σε αυτόν και όπου ο καθένας με τον τρόπο του νοιάζεται και αγωνιά για το παρόν και το μέλλον του.

Θεωρούμε πως έχουμε γνώση και κατάρτιση, αγάπη και μεράκι, ώστε να συμβάλλουμε θετικά προς συμφέρον του τόπου και είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό.

Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε κάθε συνδημότη μας που νοιώθει ζωντανός και δημιουργικός, που διαθέτει εμπειρία, ιδέες, ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη και τα χωριά του Δήμου μας και διάθεση για συμβολή στα κοινά, ώστε μαζί να επιχειρήσουμε το τόλμημα της δημιουργίας ενός κοινού οράματος που θα βγάλει το Δήμο μας από τη λήθη και την απομόνωση, που θα τον επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο και θα τον κάνει έναν τόπο καλύτερο όπου θα χαίρεται κανείς να ζει και να δημιουργεί.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε, να μας αξιολογήσετε, να μας κρίνετε και να μας συμπληρώσετε, με την ελπίδα πως θα καταφέρουμε να σας πείσουμε για το ποιόν μας, την κατάρτισή μας και τις προθέσεις μας, ώστε μαζί να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες αυτού του Δήμου, για να την οδηγήσουμε σε ένα κοινό στόχο που είναι εφικτός.

Στεκόμαστε μπροστά σας και σας καλούμε σε συστράτευση και συμπόρευση, για να σχεδιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον που ταιριάζει και αξίζει στον τόπο μας και στους κατοίκους του.

Για να δώσουμε δηλαδή σάρκα και οστά σε αυτό που σήμερα είναι μόνο ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο.

Το βιογραφικό του Ηρακλή Χατζηκυριάκου

Ο Ηρακλής Χατζηκυριάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 , από γονείς που κατάγονται από τη Μαυροπλαγιά των Κρουσσίων (μητέρα) και τα Διαβατά Θεσσαλονίκης (πατέρας)

Αποφοίτησε από το 3ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης και εκπαιδεύτηκε στην Επαγγελματική Σχολή Κηποτεχνίας και στην Κλειθροποιία που αποτελούσε και οικογενειακό επάγγελμα .

Διετέλεσε :

- Επόπτης Καθαριότητας στο Δήμο Ν. Σμύρνης στην Αθήνα

-Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Εργαζομένων στο Δήμο Ν. Σμύρνης και υπεύθυνος Δ. Σχεδιασμών

-Μέλος του Δ.Σ. στην Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. και Μέλος του Δ.Σ. στην ΑΔΕΔΥ

-Πρόεδρος του Δ.Σ. των Εργαζομένων στο Σύλλογο Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας

-Υπεύθυνος Σχεδιασμού στην Δ.Α.Κ.Ε. εργαζομένων Β. Ελλάδος

-Υπεύθυνος Αρχείου στην Πολεοδομία Κιλκίς με βραβείο και επαίνους για το αρτιότερο αρχείο Πολεοδομίας σε όλη την Ελλάδα.

- Επόπτης Καθαριότητας στο Δήμο Κιλκίς

- Εργάζεται τώρα ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος στο Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κιλκίς

Είναι ενεργός πολίτης και ενεργό μέλος σε πλήθος από συλλόγους και σωματεία στο Δήμο Κιλκίς

Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Θεοδώρου και έχει ένα γιο που εργάζεται και κατοικεί στο εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.