Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

6η Εθελοντική αιμοδοσία από τη DOPPLER

Ανακοίνωση DOPPLER 
Η DOPPLER αποδεικνύει τη μεγάλη της ευαισθησία στους εργαζόμενους της και τις οικογένειές τους. Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, μια ακόμη εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας έγινε στα κεντρικά μας γραφεία, στο Πολύκαστρο. 

Η μεγάλη προσέλευση των εργαζομένων που συμμετείχαν και υποστήριξαν αυτή τη δράση, έφερε ως αποτέλεσμα να συλλεχθεί σημαντικός αριθμός φιαλών στη «Τράπεζα Αίματος DOPPLER».

Όλες οι φιάλες αίματος θα είναι διαθέσιμες για χρήση από τους υπαλλήλους της εταιρίας και τις οικογένειές τους σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Με πολλούς τακτικούς αιμοδότες αλλά και με κάθε χρόνο όλο και περισσότερους νέους εθελοντές αιμοδότες, για 6η συνεχόμενη χρονιά, η DOPPLER, προσπαθεί να μεταγγίσει σε όλους, ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια αυτονόητη πράξη, μια φυσιολογική διαδικασία που αρμόζει απέναντι στους συνανθρώπους τους.

Η αλληλεγύη και η προσφορά είναι δείγμα κουλτούρας και πολιτισμού απέναντι σε χρόνια βαθειάς οικονομικής κρίσης.

Η αιμοδοσία είναι μια πολύ απλή διαδικασία η οποία διαρκεί όχι περισσότερο από 10-15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.