Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, 37χρονο ημεδαπό, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας (22-09-2018), κι ενώ βρίσκονταν με τον πατέρα της στην οικία τους στην περιοχή της Τούμπας, ο 37χρονος την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Επίσης, ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και σε προγενέστερο χρόνο εντός του 2017, ενώ η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει και αυτήν ερωτικά.

Επιπλέον, ο συλληφθείς προέβαινε κατ’ επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία σε βάρος των δύο κοριτσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.