Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

1η ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, στην Πλατεία Κήπου – Πάρκο, με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας της περιοχής.

Το ενδιαφέρον κράτησε η ομιλία – συζήτηση για τις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η Νάντια Κόκκαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, τόνισε πως «το ΚΚΕ δεν είναι απέναντι στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, της καινοτομίας ή της χρήσης του διαδικτύου. Το ζήτημα είναι σε ποιανού τα χέρια βρίσκεται αυτή η γνώση και η τεχνολογία και για ποιανού το όφελος χρησιμοποιείται».


Όπως είπε, «σήμερα είναι δυνατό η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών να συμβάλλουν στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου του λαού, όμως το γεγονός ότι στη μέση μπαίνουν μονοπωλιακοί όμιλοι και το κέρδος απαγορεύει αυτή την αξιοποίηση».

Επίσης, αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών κράτησαν «οι νέες περιπέτειες του μικρού πρίγκιπα», η θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας «Τα κόκκινα αερόστατα».

Η βραδιά έκλεισε με την ωραία συναυλία του Στέλιου Κοτίδη και της μπάντας του όπου έπαιξαν δικά τους τραγούδια, αλλά και γνωστά ροκ τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα 11/9, από τις 7:30 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο της πλατείας Κήπου – Πάρκο, στο Κιλκίς, με μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τους: Τάσο Ευτυχιάδη (λύρα, τραγούδι), Παναγιώτη Μοσχοΐδη (μπουζούκι, τραγούδι), Τριαντάφυλλο Ασαρτζή (κλαρίνο), Σιταρίδη Χρήστο (Chris Sitaridis) (πλήκτρα).

Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 μ.μ., από την Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Επίσης, στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί και σήμερα ο παιδότοπος, καθώς και το βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.