Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 158 θέσεων για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1/2018 Προκήρυξη (ΦΕΚ 24/13.9.2018/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν. Θήρας).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα της A.E.M.Y. Α.Ε., του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας και του Α.Σ.Ε.Π.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης δήλωσης και την Υπεύθυνη Δήλωση Εργασιακής Εμπειρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr) και του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr) καθώς και στην έδρα της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού) και στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. από 14 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.