ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού (1/8/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ετοιμάζεται πια για την έκτη χρονιά λειτουργίας της, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Με τον Τόνι Γκονζάλεζ στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή και τη νέα χρονιά, ο Κιλκισιακός θέλει να "κτίσει" ακόμη καλύτερα και πιο επαγγελματικά τα τμήματα υποδομής του. Ο κ. Γκονζάλεζ μαζί με τους συνεργάτες του έβαλαν πέρσι ένα λιθαράκι και χρόνο με τον χρόνο στήνουν ένα γερό οικοδόμημα, θέλοντας αυτή τη χρονιά να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη βήμα προς τα μπροστά.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο ΚΔΑΠ Κιλκισιακός επί της Παπαλουκά 14. Τηλέφωνο επικοινωνίας 23410 77157.

Προπονήσεις σε Σταυροχώρι και Κρηστώνη

Την φετινή αγωνιστική περίοδο η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της σε άρτιες εγκαταστάσεις, ούτως ώστε να γίνεται ακόμη ευκολότερο το έργο των προπονητών και των αθλητών.

Για αυτό τον λόγο τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις της Κρηστώνης, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Οι προπονητές κατά συνέπεια θα έχουν τη δυνατότητα να διδάσκουν σε εξαιρετικές συνθήκες τις προπονητικές μονάδες, μιας και τα δύο γήπεδα προσφέρονται για οργανωμένη δουλειά.

Φυσικά στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου γίνονται και εργασίες βελτίωσης, αλλά δημιουργούνται και νέοι χώροι για να λειτουργούν τα πάντα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου