Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Τα παιδικά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids εν δράσει...

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτοι ενέργεια είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την νέα σχολική χρονιά 2018-2019 στο ΚΔΑΠ kinesis for kids.

Οι μικροί μας μαθητές επέστρεψαν ανανεωμένοι από την καλοκαιρινή αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp όπου και πέρασαν το διάστημα 20-26 Αυγούστου στις υπέροχες εγκαταστάσεις του χωριού Village.

Οι μέρες ήταν πραγματικά τόσο γεμάτες από παιχνίδια δραστηριότητες και εκδηλώσεις.Τα παιδάκια μας συμμετείχαν καθημερινά σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση αλλά και Ping Pong, roller, και CrossFit !Οι καθημερινές μας επισκέψεις στη θάλασσα μας έφεραν πιο κοντά με τα άλλα παιδάκια και μας χάρισαν πολλά ομαδικά παιχνίδια στην παραλία.

Είχαμε την χαρά και την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την εξειδικευμένη Zumba Instructor Christine Papado από την οποία θα μάθουμε φέτος να χορεύουμε σε zumba ρυθμούς στη δομή μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Αξίζει να αναφερθεί πως οι τελετές υποδοχής και αποχωρισμού μας συγκίνησαν ιδιαίτερα κάτι που θα θυμόμαστε για καιρό.

Εκ μέρους της διεύθυνσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπευθύνους της κατασκήνωσης Skouras Camp για την άψογη εξυπηρέτηση τις άρτιες αθλητικές και οικιστικές εγκαταστάσεις αλλά και το εξαιρετικά πρόθυμο προσωπικό. 

Ευχαριστούμε πολύ την κοινοτάρχισσα Καλλιόπη τις ομαδάρχισσες Ναταλία και Ιωάννα καθώς επίσης και τον ομαδάρχη Άρη για την καθημερινή τους προσφορά στα παιδάκια μας. Ευχαριστούμε Skouras Sports Camp που χάρισες στους μαθητές μας ένα καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις,εμπειρίες και ατελείωτες ώρες ξεγνοιασιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.