Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Για 12η χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε το Kilkis Cup, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αγόρια- κορίτσια μέχρι 16 ετών. Συμμετείχαν αθλητές-αθλήτριες από 11 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Γαλλία και Ιταλία).


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμο Κιλκίς για την στήριξη όπως και τους χορηγούς μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε και ο κρατικός σταθμός ΕΡΤ 3 για την ζωντανή μετάδοση των αγώνων μας και για την προβολή του αθλήματος μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Χαραλαμπίδη και την εφημερίδα Γνώμη για την συνεχή ενημέρωση του τουρνουά. Ευχαριστούμε.και τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για την παρουσία του στις εγκαταστάσεις μας. 

Το καθιερωμένο μπάρμπεκιου για τους καλεσμένους μας ήταν προσφορά των κρεοπωλείων Κουραλίδη και του ψητοπωλείου "Μπίτεν Φάτεν ".

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι με υγεία σε όλους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.