Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

"Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης «ΒΕΚ Κιουρτσίδης ΑΕΒΕ»"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ νομού ΚΙΛΚΙΣ », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης «ΒΕΚ Κιουρτσίδης ΑΕΒΕ» για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία τους προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.


Παραλάβαμε σήμερα από το κατάστημα Pitta House επί της 25 Μαρτίου 15 στο Κιλκίς δωρεά: Τρία κιβώτια σουτζουκάκια συνολικά 150 τεμάχια τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Η δωρεά τους είναι σημαντική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που αξίζει να τονιστεί και να επιβραβευτεί. Η συνεισφορά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ενώ η ευγενική τους χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτό τον καιρό της κρίσης.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.