Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τατίδης: "Όχι στην κριτική εκ του πονηρού"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Στο νοσοκομείο του Κιλκίς υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Διοικητή του νοσοκομείου κυρίου Ρεβενάκη Θεόδωρου και ενός εργαζομένου στο νοσοκομείο μάλιστα συνδικαλιστικού παράγοντα του κ. Καλεμκερίδη Αχιλέα.

Όλοι οι παντογνώστες των πραγμάτων και των γεγονότων, δίκασαν και καταδίκασαν την ενέργεια του Διοικητή προς τον συνδικαλιστή. Κατά τα φαινόμενα το έκαναν διότι ο συνδικαλιστής κ. Καλεμκερίδης είναι από το Κιλκίς, ενώ ο διοικητής είναι από Θεσσαλονίκη είναι από το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο κ. Καλεμκερίδης είναι μερίδα ψηφοφόρων. 

Θα ισχυριζόμουν το αντίθετο αν έγραφε κάποιος πως μετά από παρεμβολή δικαστικού ή Εισαγγελέα ή κάποιου νομικού υπήρξε απόφαση εναντίων του ενός ή του άλλου. Μέχρι τότε νομίζω κανείς δεν μπορεί να κρίνει και να κατακρίνει το πώς διοικεί κάποιος τον χώρο του.

Γιατί δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις σε άλλες διοικήσεις, π.χ. διοικητή του Στρατού, διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, Διοικητή Τράπεζας, διοικητή ασφαλιστικού φορέα, διοικητή δασικού φορέα και γενικά άλλου διοικητή.

Σχολίασε κανένας πως διευθύνει κάποιος το γραφείο του, τον φορέα του είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια επιχείρηση; Υπάρχουν οι ανώτεροι στις κλίμακες των υπηρεσιών οι οποίοι κρίνουν τους υφισταμένους τους. Αν λοιπόν κάποιοι έχουν αντίρρηση ας έχουν το θάρρος την τόλμη να απευθυνθούν σε αυτούς.

Και πως έγινε ξαφνικά οι προηγούμενοι διοικητές ο κ. Ανθρακίδης, η κ. Βλάχου πού την σφυροκοπούσαν καθημερινά από την ημέρα που ανάλαβε την διοίκηση του νοσοκομείου, σήμερα να ισχυρίζονται πως ήταν οι καλύτεροι και απέδωσαν έργο.

Όποιος θέλει να προσφέρει στο χώρο του νοσοκομείου καλό θα είναι, να είναι με το νοσοκομείο, να είναι μαζί με τον συνδικαλιστή κ. Καλεμκερίδη και όποιον άλλο ανώνυμο εργαζόμενο, να είναι μαζί με τον διοικητή όποιος και αν είναι, να βοηθά να λύνονται τα προβλήματα μέσα στον χώρο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα προβλήματα σημαία για να δείχνουμε την αδυναμία των άλλων και να κάνουμε κριτική εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.