Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

"Θετικά τα νέα για την εξέλιξη του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Τα νέα για την εξέλιξη του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς φαίνονται να είναι προς την θετική κατεύθυνση, θα γίνει συγχώνευση των Τ.Ε.Ι. της Μακεδονίας με το Κεντρικό Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και θα δημιουργηθεί το 3ο σε μέγεθος πανεπιστημιακό ίδρυμα στη χώρα. 

Παραμένει η σχολή που υπάρχει "Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης" με τον νέο τίτλο "Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης (Κιλκίς).

Μετά από μπαράζ αρνητικών δηλώσεων πολιτικών φορέων και μερίδα του τύπου (μαύρα μαντάτα για το ΤΕΙ κ.λπ.), τώρα τα μαζεύουν και μιλάνε για επιτυχία από τις πιέσεις τους προς το καλό του ΤΕΙ. 

Και αφού δεν τους βγήκε με το Α.Τ.Ε.Ι. ξεκίνησαν να λύσουν το θέμα της Διοίκησης του νοσοκομείου. Πώς γίνεται κάθε φορά ο ενεργεία Διοικητής να είναι ο κακός και όλοι οι Διοικητές μόλις φεύγουν να γίνονται οι καλύτεροι.

Όσο για τις ελπίδες πως ο συμπατριώτης μας κ. Αμανατίδης βοηθούσε να πάρουμε και την σχολή  "Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής" καθιερώνεται στην περιοχή που πολιτεύεται, στις Σέρρες.

Θέλουμε να βασιζόμαστε στην βοήθεια των ανθρώπων εκτός Κιλκίς.  Εάν δεν κινηθούμε όλοι μαζί προς το συμφέρον του νομού μη περιμένουμε από τους άλλους, ο κάθε ένας για τον τόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.