ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Απορώ και εξίσταμαι...

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Ξέρετε τόσο καιρό γράφω και διαβάζω για τα καινούργια αυτοκίνητα προσπαθώ να δώσω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στην στήλη. Κατά καιρούς μου έχουν δημιουργηθεί απορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα την τεχνολογία και γενικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι. 

Το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι γράφοντας για ακριβό αυτοκίνητο με πιάνουν τα γέλια και τα κλάματα συνάμα. Γέλιο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση Έλληνας να μπορεί να κατέχει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με αξία πάνω από 150.000 ευρώ όσο αυτό και αν είναι αντικείμενο πόθου για πολλούς από εμάς και κλάμα γιατί αν υπάρχει έστω και ένας που το κατέχει θα τον έχουν σκίσει τον κακομοίρη με φόρους και όλα τα συναφή.

Το ερώτημα γιατί δεν μπορούμε εμείς να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, γεννάται στης μέρες μας, αλλά κρατάει από πολύ παλιά πιστεύω, πριν απ την χούντα και ακόμα πιο πίσω, γιατί ένας μικρομεσαίος σε χρήματα να μην μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει οδηγικά.

Μας έχουν πρήξει το συκώτι μην πω ακριβώς τι άλλο σε διάφορα όπως όχι σημαίες μην θυμώσουν οι Τούρκοι, όχι στο σταυρό μη προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, όχι πια άνδρες για να μην εξοργιστούν οι gay.

Έλεος ρε φίλε γιατί όλοι εμείς τα ανήσυχα πνεύματα να ζηλεύουμε τους άραβες και συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα τους που εκτός από το κόστος απόκτησης δεν πληρώνουν τίποτα άλλο. (135 ευρώ φόρος και τέλη για ένα αυτοκίνητο 3500 κυβικά. Κάπως έτσι και οι Γερμανοί, για ένα bmw 2500 και για φόρους και τέλη δίνει 175 ευρώ).

Εντάξει να γράψω αλλά τι να γράψω δεν ξέρω, αφού μόνο τα κοιτάμε.

Καλό κουράγιο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου