Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Απορώ και εξίσταμαι...

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Ξέρετε τόσο καιρό γράφω και διαβάζω για τα καινούργια αυτοκίνητα προσπαθώ να δώσω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στην στήλη. Κατά καιρούς μου έχουν δημιουργηθεί απορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα την τεχνολογία και γενικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι. 

Το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι γράφοντας για ακριβό αυτοκίνητο με πιάνουν τα γέλια και τα κλάματα συνάμα. Γέλιο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση Έλληνας να μπορεί να κατέχει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με αξία πάνω από 150.000 ευρώ όσο αυτό και αν είναι αντικείμενο πόθου για πολλούς από εμάς και κλάμα γιατί αν υπάρχει έστω και ένας που το κατέχει θα τον έχουν σκίσει τον κακομοίρη με φόρους και όλα τα συναφή.

Το ερώτημα γιατί δεν μπορούμε εμείς να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, γεννάται στης μέρες μας, αλλά κρατάει από πολύ παλιά πιστεύω, πριν απ την χούντα και ακόμα πιο πίσω, γιατί ένας μικρομεσαίος σε χρήματα να μην μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει οδηγικά.

Μας έχουν πρήξει το συκώτι μην πω ακριβώς τι άλλο σε διάφορα όπως όχι σημαίες μην θυμώσουν οι Τούρκοι, όχι στο σταυρό μη προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, όχι πια άνδρες για να μην εξοργιστούν οι gay.

Έλεος ρε φίλε γιατί όλοι εμείς τα ανήσυχα πνεύματα να ζηλεύουμε τους άραβες και συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα τους που εκτός από το κόστος απόκτησης δεν πληρώνουν τίποτα άλλο. (135 ευρώ φόρος και τέλη για ένα αυτοκίνητο 3500 κυβικά. Κάπως έτσι και οι Γερμανοί, για ένα bmw 2500 και για φόρους και τέλη δίνει 175 ευρώ).

Εντάξει να γράψω αλλά τι να γράψω δεν ξέρω, αφού μόνο τα κοιτάμε.

Καλό κουράγιο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.