Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

"Πόσο φτηνός και ελεεινός είσαι εσύ ρε φίλε που..."

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Απόγευμα Τετάρτης και βγαίνω στην οδό 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς με το αυτοκίνητό μου. Τι το ήθελα! Πεζοί εμφανίζονται απ' το πουθενά και πεισματικά περνούν το δρόμο χωρίς να νοιαστούν για την σωματική τους ακεραιότητα.

Διαβάσεις πουθενά ούτε για δείγμα. Αν τις έβαφαν με κιμωλία πιο πολύ θα κρατούσαν.

Φανάρια μόνο για να κάθονται τα πουλιά, διότι δεν λειτουργούν πάλι.

Παιδιά με ποδήλατα από παντού σαν να σου κάνουν επίθεση και συ απλά τα αποφεύγεις.

Άσε δε οι ηλικιωμένες ρε φίλε, την διασταύρωση στα ταξί την περνούν για πλατεία.

Λακκούβες δόξα τω Θεώ αρκετές αρκούν για μια τετράδα αμορτισέρ.

Το καλύτερο! Μαμά με καρότσι παιδικό. Βγάζει πρώτα το καροτσάκι με το σπλάχνο της ανάμεσα απ' τα παρκαρισμένα και μετά βγαίνει αυτή να δει και να αποφασίσει αν θα περάσει. Έλεος. 

Μετά φταίει το κράτος.

Δεν ξέρω παιδιά σοβαρευτείτε έχω ταξιδέψει και έχω μείνει σε αρκετές πόλεις της χώρας μας, εδώ λυπάμαι, αλλά ήμαστε πολύ χάλια όλοι μας.

Α, κι ένα τελευταίο πόσο φτηνός και ελεεινός είσαι εσύ ρε φίλε που κλείνεις τις ράμπες στα πεζοδρόμια της πόλης με την πρόφαση των αλάρμ και του "Μισό λεπτό θα κάνω".

Πόσο λίγο μυαλό μπορεί να έχεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.