Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Λένα Αναστασιάδου: «Με ανάγκασαν να παραιτηθώ»

Ακόμη μια παραίτηση ήρθε να προστεθεί στη λίστα των παραιτήσεων από διοικητικές θέσεις είτε για προσωπικούς είτε για πολιτικούς λόγους, στην διοικούσα παράταξη του Δήμου Κιλκίς. Ο λόγος αυτή τη φορά για την παραίτηση της κ. Λένας Αναστασιάδου από την έμμισθη θέση της Προέδρου της ΔΕΥΑΚ.

«Με ανάγκασαν να παραιτηθώ γιατί αυτό που έκανα ήταν ανήθικο και διεφθαρμένο… οι ηθικοί και οι άμεμπτοι». Με αυτήν τη σύντομη, όμως τόσο περιεκτική σε αιχμές και υπονοούμενα δήλωσή της, απάντησε στη «Γ» η όπως όλα δείχνουν τ. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Λένα Αναστασιάδου στα όσα προηγήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε κατά του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης.

Η αγωγή της κ. Αναστασιάδου, αφορούσε τη διεκδίκηση δεδουλευμένων της, της τάξεως των 16.000 ευρώ περίπου. Όπως υποστηρίζει από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου έπρεπε να αποζημιώνεται με 1.700 ευρώ μηνιαίως, αντί για 850 ευρώ, που έπαιρνε αρχικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγωγή της, η οποία επιδόθηκε στη ΔΕΥΑΚ στις αρχές της εβδομάδας, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα μέλη της παράταξής της που θητεύουν μαζί της στο Δ.Σ. της επιχείρησης, με αποτέλεσμα η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. να πραγματοποιηθεί σε υψηλούς τόνους και από τις δύο πλευρές: η μεν πλειοψηφία με το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δ. Σισμανίδη να ζητούν την απόσυρση της αγωγής της και με την ίδια να εμμένει στη θέση της.

Σε ό,τι αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι σε σχέση με το μέλλον της στην παράταξη η απάντηση της κ. Αναστασιάδου ήταν θα το κρίνει και θα το δει, όταν έρθει ο χρόνος, στο προσυμβούλιο της συμπολίτευσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.