Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Σούλης: "Η αδράνεια της κυβέρνησης χτυπά τα εισοδήματα των αγροτών"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Καταγγέλλω την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την απαράδεκτη στάση τους απέναντι στους αγρότες και όχι μόνο, στο θέμα της παράτασης για την διαδικασία της αντίρρησης προς το Δασαρχείο για το θέμα των δασικών χαρτών. 

Στις 31 Ιουλίου 2018 (σήμερα) έληξε η προθεσμία της παράτασης αλλά ούτε οι μισοί ενδιαφερόμενοι αγρότες κατάφεραν να εκδηλώσουν την αντίρρησή τους, διότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα ( επειδή ζητούν επί παραδείγματι τίτλους πριν από το 1935 ...). Οι περισσότεροι από τους αγρότες θα χάσουν έτσι τις επιδοτήσεις που αφορούν το ποσοστό του δάσους στην ιδιοκτησία τους.

Ειδικότερα στις περιοχές του Πάϊκου, των Κρουσίων και των Μουριών (προς το όρος Μπέλες) το πρόβλημα είναι τεράστιο. Άλλωστε για το ζήτημα αυτό είχα προβεί σε σχετική ενημέρωση προς τους αρμόδιους τομεάρχες της ΝΔ καθώς και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η ευθύνη της παράτασης όμως ανήκει στην κυβέρνηση. Αναμένουμε την ενεργοποίησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.