Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2018

Υπογράφει ο Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.  Στο ταξίδι που ξεκινά τώρα γι' αυτούς, τους εύχομαι να απολαύσουν την όμορφη περιπέτεια της γνώσης και να αποκτήσουν τα εκπαιδευτικά εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν στη ζωή τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν στην εκπαιδευτική δοκιμασία και γεύονται σήμερα μαζί τους, τους καρπούς της επιτυχίας τους.

Στους νέους και στις νέες μας που δεν τα κατάφεραν, συνιστώ να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και επιμονή και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε σε άλλες παραγωγικές κατευθύνσεις.

Όλοι οι νέοι μας αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το Δήμο Κιλκίς και οφείλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να θέσουμε τις βάσεις ώστε μετά τις σπουδές τους να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.