Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Το χορευτικό των Παιόνων Γουμένισσας, στα 20α Παζαρίτικα

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', καλεσμένο από τον τοπικό Σύλλογο Λουτρακίου Αλμωπίας, εμφανίστηκε στα 20α Ποζαρίτικα.

Η αποστολή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα για τα όμορφα και γραφικά λουτρά του Πόζαρ, όπου είχε την ευκαιρία πριν την παράσταση, να γνωρίσουν το όμορφο χωριό, πίνοντας καφέ και περνώντας ένα ευχάριστο απογευματινό.

Το βράδυ της ίδιας μέρας παρουσίασε τοπικούς χορούς της Γουμένισσας με εξαιρετική επιτυχία, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους χορευτές και τη χοροδιδάσκαλο για την άψογη εμφάνιση και την άριστη συνεργασία για ακόμη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.