Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

1ο Μακεδονικό Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών στο Πολύκαστρο

Υπογράφει ο Δημήτρης Παρίδης
Υπεύθυνος διοργάνωσης – Προπονητής
Βραδιά τεράστιου αθλητικού γεγονότος στην Κεντρική πλατεία Πολυκάστρου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 19:00. Μια αθλητική βραδιά μαχητικών αθλημάτων που σπάνια έχει κανείς να θαυμάσει από κοντά στη περιοχή μας με την επωνυμία 1ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και συνδιοργανωτή τον Δήμο Παιονίας.


Το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε και ενέκρινε αυτή τη διοργάνωση ως μια από τις σπουδαιότερες όλων των άλλων. Ο προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων μαχητικών αθλημάτων  Δημήτρης Παρίδης είχε την ιδέα και πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει ένα τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το έναυσμα της αρχικής του σκέψης ήταν η ευαισθησία που έχει για τη Μακεδονία, και θεώρησε πως μπορούμε και εμείς ως αθλητικός σύλλογος να συμβάλουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο στη διατήρηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Είναι χρέος και καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε μείζονα εθνικά ζητήματα και μέσα από τον αθλητισμό. Γιαυτό και όλοι αισθανόμαστε δέος και περηφάνια όταν ακούμε σε διεθνείς αγώνες τον εθνικό μας ύμνο.

Μια τέτοια μεγαλειώδη διοργάνωση δε θα μπορούσε φυσικά να διεξαχθεί χωρίς την στήριξη των συμπολιτών μας και μάλιστα ορισμένων που έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση να συμβάλουν και με οικονομική στήριξη.

Η διοργάνωση αφορά αγώνες μονομάχων με ικανότητες πυγμαχίας και kick boxing ( 16 Έλληνες αθλητές πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας καθώς και επιδείξεις μικρών αθλητών του συλλόγου μας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ρινγκ πυγμαχίας το οποίο θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
- Προσφώνηση επισήμων καλεσμένων

- Αναφορά στην εκδήλωση από εκπρόσωπο του συλλόγου

- Έναρξη με τον Μακεδονικό ύμνο και τον Εθνικό ύμνο

- Έναρξη αγώνων

- Επιδείξεις αυτοάμυνας

- Απονομή κυπέλλων μεταλλείων Πλακετών

- Συνεντεύξεις αθλητών προπονητών, διοργανωτών και επισήμων.

- Λήξη της διοργάνωσης με Μακεδονικό και εθνικό ύμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.