Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτησεων για το ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό - αθλητικό πρόγραμμα μας, μέσω ΕΣΠΑ του προγράμματος "Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής", αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κάθε γονέα ξεχωριστά για την επιλογή της δομής μας για τη σχολική χρονιά (Σεπτέμβριος 2018 - Ιούλιος 2019). 

Να ενημερώσουμε επίσης πως τα αποτελέσματα των αιτήσεων θα ανακοινωθούν στις 23 Ιουλίου. Εάν και εφόσον παρουσιαστεί κάποιο κόλλημα σχετικά με τις αιτήσεις και την χορήγηση voucher, θα είμαστε σαφώς στη διάθεση σας για τη διαδικασία των ενστάσεων η οποία έχει χρονικό περιθώριο μέχρι και τις 25 Ιουλίου.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως και οι δύο δομές μας είναι ανεξαιρέτως επισκέψιμες και προσβάσιμες από όλους εσάς τους γονεις με σκοπό να ξεναγηθείτε στον χώρο μας και να μάθετε περισσότερα για για το εκπαιδευτικό - αθλητικό μας πρόγραμμα, όπως και τα εκπαιδευτικά μας κίνητρα και την φιλοσοφία μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.