ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με αγωνιστικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Αίαντα από τη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος στην κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία 24-25 Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα η Μαρία Τοπούζη αγωνίστηκε στην σφυροβολία και κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 59,00μ. και ο δεκαπεντάχρονος Παμπαίδας Παυλίδης Δημήτριος στη δισκοβολία κατέκτησε τη δεύτερη θέση με επίδοση 47,04μ. . 

Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές τους Μηναρετζής Χαράλαμπος και Παυλίδης Αλέξανδρος . Και οι δύο αθλητές πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους για την φετινή περίοδο και άφησαν υποσχέσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 23ετών στη Λάρισα.

Για τον Αίαντα αγωνίστηκε στην δισκοβολία Νεανίδων η πανελληνιονίκης του 2016 Παπανιοκολάου Ζωή και παρόλο που εδώ και δύο χρόνια απέχει από τις προπονήσεις λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων κατάφερε να είναι στο τελικό του αγωνίσματος και να κατακτήσει την ένατη θέση με επίδοση 36,64μ. δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογο.

Ο αγωνιστικός απολογισμός για το τμήμα Στίβου του Αίαντα ολοκληρώθηκε και σημείωσε άνοδο πενήντα θέσεων στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ. Έτσι ανάμεσα στα 328 αξιολογημένα σωματεία της Ελλάδος το 2017 φέτος θα είναι κάτω από την 100άδα σε πανελλήνια αξιολόγηση και ο δεύτερος σύλλογος στον νομό μας πίσω από τον Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος την φετινή αγωνιστική χρονιά και τους εύχεται υγεία πάνω από όλα, καλές διακοπές και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια των μικρών αθλητών μας καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το σύλλογό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου