Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σε λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο του δήμου Κιλκίς

Με ένα νέο μηχάνημα, απαραίτητο για τις ανάγκες της καθαριότητας εξοπλίστηκε ο Δήμος Κιλκίς.  Το καδοπλυντήριο που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του εσωτερικού και εξωτερικού μέρους των κάδων απορριμάτων όπως και για το πλύσιμο των δρόμων.

Η πρώτη δοκιμή λειτουργίας του καδο-πλυντηρίου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στις εργατικές κατοικίες προς το Μεταλλικό και στην περιοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με το αποτέλεσμα να καταγράφεται εντυπωσιακό καθώς οι κάδοι αστράφτουν από καθαριότητα και φαίνονται σαν καινούριοι.

Το νέο όχημα με την υπερκατασκευή απολυμαίνει, καθαρίζει τους κάδους και η προμήθεια του κόστους 150.000 ευρώ, προέρχεται από ανταποδοτικά έσοδα.

Οι δοκιμαστικές λειτουργίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Σισμανίδη, της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κας. Κατερίνας Ζιούτα και υπηρεσιακών Στελεχών του Δήμου Κιλκίς.

Σε πρώτη φάση το πλυντήριο έχει αρχίσει τη λειτουργία του στην πόλη του Κιλκίς και επιχειρεί καθημερινά πρωινές και βραδυνές ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.